Infraestructures i serveis

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

Els treballs d’enderroc de l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro, a la Platja de Riuet, han començat aquest matí per la via d’emergència, i és previst que juntament amb la retirada de la major part de la runa, en espera de retirar posteriorment l’estructura descalçada de formigó, concloguin avui mateix. L’Ajuntament ha mirat d’agilitar aquests treballs després que dues de les parets cedissin dilluns, amb l’onatge del temporal de garbí, i en declarés l’estat de ruïna.

L’alcalde, Maurici Jiménez, recordava que l’edificació es va aixecar a mitjans de la dècada de 1980 amb l’objectiu paral·lel que, a més de les activitats recreatives durant la temporada alta, els escolars de la població poguessin iniciar-se en el món nàutic, amb la pràctica de disciplines com ara la vela, el caiac, el surf de vela o, més recentment, el paddle-surf. Ara hauran de cercar l’alternativa i l’emplaçament, possiblement amb mòduls provisionals d’acord amb Costes, perquè l’activitat es pugui reprendre en les pròximes setmanes.

Respecte a la resta del vial i accessos a l'àmbit comprès entre la desembocadura del Ridaura i el Port d'Aro, Jiménez ha anunciat que Costes activarà obres de reforç urgents abans que acabi el maig. "Serà una actuació similar a la que ja es va fer arran del temporal Glòria, al 2020, al tram nord, amb una escullera" de rocalla que consolidarà la duna en recessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.