Salut

SALUT

Impulsen una guia per combatre l’addicció a les pantalles

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà recull dinàmiques que ajuden a treballar la prevenció i promoció de la salut en relació amb l’addicció en joves d’entre 12 i 15 anys

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà impulsarà a partir d’ara un recull de dinàmiques per treballar temes de prevenció i promoció de la salut relacionats amb l’addicció a les pantalles. Aquestes dinàmiques es centralitzaran en una guia que tindrà com a destinatari final els joves d’entre 12 a 15 anys.

La guia, creada per la Taula de Referents de Salut Jove de les Comarques Gironines, està pensada per ser principalment una eina per a professionals que treballin amb joves d’aquestes edats, amb l’objectiu que coneguin les línies de treball a seguir, els objectius i les reflexions clau per poder millorar la tendència a l’addicció a les pantalles.

Aquestes dinàmiques tenen una hora de durada, per tal de permetre incloure-les en els grups de classe dins l’horari lectiu, tot i que es poden anar adaptant en funció de lesnecessitats de les persones destinatàries.

El vicepresident del Consell Comarcal, Josep Maria Bernils, assegura que “l’ús de pantalles és un dels camps que ha envaït la vida dels joves i que, en ocasions, ha provocat situacions que requereixen d’intervencions que sovint no estan a l’abast de les famílies. És aquí on iniciatives com aquesta esdevenen importants per millorar la seva qualitat de vida”. “Apostem per eines d’aquestes característiques, ja que confiem en els nostres professionals i creiem que podem incidir en la conscienciació dels joves en aquest sentit”, afegeix el vicepresident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró