Societat

Educació

Menús ecològics a les escoles bressol de Barcelona

Les escoles bressol municipals de la ciutat de Barcelona inclouran de manera obligatòria aliments ecològics als menús a partir del setembre i donaran prioritat als productes de proximitat. L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona ha introduït aquestes condicions en els nous contractes de menjador de les escoles bressol de la ciutat que s’han d’adjudicar per un import global de 15,7 milions d’euros.

En el plec de condicions tècniques que s’ha aprovat aquesta setmana s’ha establert que han de ser d’agricultura ecològica els cereals per esmorzar i verdures com les cebes, la pastanaga, els xampinyons i el tomàquet sofregit, els porros, la carabassa, els espinacs, el carabassó i el bròquil. En cas d’aliments com la llet, les patates, la pasta, l’arròs, el pollastre i la vedella el fet que siguin d’agricultura ecològica no és un requisit, però sí que suposarà un mèrit a l’hora d’adjudicar el servei a una o altra empresa. També es prioritzarà el consum de 14 verdures, fècules, llegums i fruites que siguin de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia