Obertura del nou col·legi públic Botànic Cavanilles de Gandia

El proper dimarts 13 d'abril la comunitat educativa del centre estrenarà les noves instal·lacions després d'haver estat set anys en aules prefabricades.

L'Ajuntament de Gandia va signar el passat 9 d'abril l'Acta d'Ocupació del nou col·legi públic Botànic Cavanilles, després de la visita que van fer a les noves instal·lacions educatives la regidora d'Educació, Liduvina Gil, i el subdirector territorial de la conselleria d'Educació, Ramón Esteban.

La regidora va informar que els alumnes l'estrenaran el proper dimarts dia 13 d'abril i va mostrar la seua satisfacció «perquè després de més de set anys en aules prefabricades, els alumnes tinguen ja un nou col·legi públic on estudiar en condicions òptimes».

El col·legi públic Botànic Cavanilles, construït al barri de Corea en un solar cedit per l'Ajuntament de Gandia a la Generalitat, té una capacitat per a 450 alumnes d'infantil i de primària. Consta d'aularis i d'aules específiques per a l'estudi de música i anglés, un gimnàs i un trinquet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.