Educació

Alaquàs ja disposa du'n nou Consell de xiquets i xiquetes

El Castell va acollir l'acte de constitució presidit per l'Alcaldessa i format per vint-i-un representants de tots els col·legis

El Castell d'Alaquàs va acollir l'acte oficial de constitució del nou Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs. L'Alcaldessa Elvira García Campos, acompanyada del regidor de Cultura, Toni Saura i de la Jutgessa de Pau, MªCarmen Torralba, va presidir aquest acte en què els vint-i-un nous membres del nou Consell van prendre possessió del seu càrrec.

En l'acte, la primera edil es va donar la benvinguda oficial i els va entregar una acreditació com a representants d'aquest organisme. En la seua intervenció els va animar a treballar activament en la construcció de l'Alaquàs que volen i els va recordar la importància del càrrec que ocupen.

El Consell està format per tres representants de cadascun dels col·legis d'Alaquàs. Del Bonavista han resultat elegits: Nerea Zafra Martínez, Jesús Cano Villena i Míriam Morenete Tejedor. Del González Gallarza, Joan Villena Herráiz, Aitana Valcayo Martínez i Marcos Gómez Martínez. De l'Olivar I, Estela Canales Cànovas, Juan Martín Andrés i David Adrià Ibor. Del Ciutat de Cremona, Francesca Brull Muñoz, Belén Minuesa Maestre i Celia Ramos Moya. Del Madre Josefa Campos, Ángel García Alonso,Rebeca Sáiz Castellano i Lucas Martín Martínez. Del Sanchis Almiñano, Marina Martínez Martínez, Ángel Sancho Cuenca i Andrea Martínez del Fresno. Del Vila d'Alaquàs, Laura Andrés Carrión, Mario Cisneros Ruíz i Raquel Ortiz Martínez.

Després de la pressa de possessió oficial, tres membres de l'anterior Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs, Elena Esteban Martínez, Jaume Moreno Feltrer i Alba Belinchón Alonso, van dirigir unes paraules al nou Consell i van explicar en què ha consistit el seu treball al llarg d'estos anys.

El nou Consell de Xiquets i Xiquetes servirà com és habitual per informar i assessorar l'Ajuntament d'Alaquàs sobre les inquietuds i les necessitats de la infància, realitzant, així, les seues propostes d'actuació i plantejant suggeriments i idees que els permeten participar i intervindre en les assumptes municipals.

D'entre aquests projectes cal destacar la participació en projectes urbanístics com el Parc del Dijous, el poliesportiu del Terç, la peatonalització d'espais pròxims a col·legis, la xarxa de carril bici, l'augment de la il·luminació en parcs i alberedes, la instal·lació de més fonts, millora vial, campanya de neteja d'excrements de gossos, horts urbans, festes i actes públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.