Educació

Suport del Consell de la Selva a la gestió indirecta del menjador

En onze escoles les famílies contractaran l’empresa que prestarà el servei

Onze associacions de mares i pares (AMPA) de centres escolars de la Selva han començat a tramitar el procés obert i de lliure concurrència amb el qual delegaran a una empresa el servei del menjador el curs vinent (prorrogable a un altre curs). Els representants de les famílies reben el suport del Consell Comarcal de la Selva, que acaba de publicar les bases i els criteris d’adjudicació que han de regir el procés.

Els centres on hi haurà gestió indirecta són: l’escola Juncadella, de la Cellera; Els Estanys, de Sils, El Bruc, de Riells; Castell de Farners, de Santa Coloma; Sant Esteve i Benaula, de Caldes; Sa Forcanera i Quatre Vents, de Blanes; Guilleries, de Sant Hilari; Doctor Carulla, d’Arbúcies, i Mare de Déu del Socors, d’Hostalric. En sis centres l’AMPA durà directament la gestió. A més, el Consell adjudicarà el servei per concurs a 21 escoles, repartides en vuit lots diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia