VILABLAREIX (Gironès)

Festa major

Mil veus per a mil personatges

El popular imitador mataroní Pep Plaza, l'home dels mils cossos i de les mils cares, aterra en terres gironines per convertir-se en el convidat d'honor de la Festa Major de Vilablareix, que ja va començar el cap de setmana passat però que continua aquest amb el gros més important d'activitats. Concretament, Pep Plaza serà l'encarregat de fer el pregó de la festa major, el divendres, a dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Perelló. Després, acompanyat només d'un tamboret i d'una guitarra, l'home de les mil cares oferirà al pavelló poliesportiu l'espectacle Clònica d'humor, amb muntatge musical de Pep Sala, en el qual posarà veu a Joan Pera, Boris Izaguirre, Mariano Rajoy, Matías Prats, Jordi González, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Tomeu Penya, i molts altres.

A. VENTURA

Del 9 al 17 de maig. El preu de les entrades anticipades de l'espectacle Clònica d'humor és de 10€. El preu del sopar de dissabte a la nit és de 10€. El ball és gratuït. Tel. 972 405 528.

AGENDA

Divendres 15
A les 19.30 h, cercavila.
A les 20.30 h, pregó.
A les 22.30 h, Clònica d'humor, amb Pep Plaza, al pavelló.
Dissabte 16
A les 15.00 h, XXI campionat de botifarra al pavelló.
A a les 17.00 h, animació infantil del grup Encara Farem Salat.
A les 21.30 h sopar ball amb La Montecarlo. Tot seguit, concert de La Salseta del Poble Sec.
Diumenge 17
A les 11.30 h, ofici solemne.
A les 17.00 h, sardanes amb La Principal de la Bisbal i després, concert i ball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.