Cubelles posa en marxa una campanya solidària de recollida de joguines noves

L'Ajuntament de Cubelles torna a impulsar l'acció solidària Una joguina, un somriure durant aquest Nadal. Enguany, però, la novetat serà la substitució de la tradicional tómbola solidària per un punt de recollida de joguines noves, que s'instal·larà el proper divendres 18 de desembre a la plaça del Mercat. Aquesta és una de les principals accions que porta a terme la regidoria de Serveis a les Persones per apropar el Nadal a aquelles llars més necessitades, amb l'objectiu que en la màgica nit de Reis, cap infant de la vila es quedi sense joguines.

La campanya compta un any més amb la col·laboració de la il·lustradora cubellenca Olga Carreras, que ha tornat a dibuixar un cartell per difondre aquesta activitat solidària arreu del municipi. Per completar l'acció, a més del punt de recollida de joguines –que coincideix amb el mercat setmanal de Cubelles–, a les oficines de la regidoria de Serveis a les Persones (situades al passeig Narcís Bardají, 12) també es recullen joguines des del dia 1 de desembre. Les joguines han de ser noves, i no poden ser ni sexistes ni bèl·liques.

L'Ajuntament de Cubelles també facilita un compte corrent per a aquelles persones que vulguin fer directament una donació econòmica; així, els ciutadans que vulguin participar en la iniciativa amb diners tenen a la seva disposició el compte corrent de Caixa Catalunya 2013 - 0177- 82-0200557218.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.