Societat

Més de 200 entitats exigeixen la gestió pública de l’aigua a l’àrea metropolitana de Barcelona

Les organitzacions demanen als partits polítics que incloguin la remunicipalització d’aquest “bé comú” en els seus programes electorals

Ho fan a les portes del Dia Mundial de l’Aigua

Més de 200 entitats han demanat aquest dijous la gestió pública de l’aigua a l’àrea metropolitana de Barcelona i han reclamat als partits polítics que incloguin en els seus programes electorals la remunicipalització d’aquest “bé comú”. Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, organitzacions com Aigua És Vida han llegit un manifest crític amb l’empresa públic-privada liderada per Aigües de Barcelona (Agbar) que gestiona el subministrament a l’àrea metropolitana, amb una concessió anul·lada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el 2016. La recerca d’adhesions al Compromís per a l’Aigua Pública i Democràtica seguirà oberta fins a la resolució del Tribunal Suprem, que estudia un recurs presentat per Agbar. Un cop ratificada la sentència, les entitats exigiran a les administracions que remunicipalitzin l’aigua “sense més dilacions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia