Societat

SOCIETAT

La Ruta del Bacallà de Damm, a una trentena de restaurants de Barcelona

El Gremi de Bacallaners de Catalunya i la cervesa Inedit de Damm organitzen la setena edició de la Ruta del Bacallà, que inclou tastets en una trentena de restaurants de Barcelona i la participació de nou bacallaneries. Els 18 dies de promoció del bacallà es faran des del 28 de març al 14 d’abril La Ruta del Bacallà, que pren el nom del que va ser un seguit de discoteques al País Valencià, proposa gaudir de platets de peix d’Islàndia, maridats amb Inedit. El bacallaner novell Halldór Már, conductor del programa Katalonski. La presentació es va fer a l’antiga fàbrica Damm amb el cuiner Sergi de Meià, que va preparar brandada, bunyols i empedrat de cigronet en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia