BADALONA (Barcelonès)

Festes de Maig

Badalona, en flames

Les Festes de Maig arriben més potents que mai a Badalona l'any que la ciutat exerceix de Capital de la Cultura Catalana. Per aquest motiu algunes de les convocatòries de cultura popular portaran fins a la ciutat representants i colles d'arreu del país i, en algun cas, d'Europa. Badalona farà d'amfitriona de la Diada Nacional de Trabucaires (23 de maig), que aplegarà una trentena de colles. Una setmana després, més de 4.000 puntaires participaran en la XXIII Trobada Internacional, que reunirà aficionades d'arreu d'Europa. L'acte central de les Festes de Maig serà la cremada del dimoni, el 10 de maig, vigília de la diada del patró de la ciutat, sant Anastasi. Al programa tampoc hi falta la música i les activitats per a tots els públics.

Del 7 al 30 de maig. Diferents punts de la ciutat.

La festa alternativa es consolida

M.M

La Coordinadora Popular de Festes de Maig organitza un any més la festa major alternativa amb activitats paral·leles a les que proposa el programa oficial. La coordinadora està formada per una vintena d'entitats de diferents barris que reclamen des de fa sis anys la creació d'una comissió de festes per debatre de forma participativa el contingut de les Festes de Maig. La programació alternativa inclou un correbars (14 de maig) i diverses actuacions musicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.