Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Molts núvols, pluja i temporal marítim

Les precipitacions afectaran sobretot al terç sud, litoral i prelitoral i seran més extenses a partir de migdia

La temperatura serà una mica més càlida

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimarts continuaran els núvols i la pluja, sobretot al terç sud i al litoral i prelitoral, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu molt ennuvolat o cobert en general. Fins a migdia s’espera precipitació al terç sud i de forma més dispersa a la resta del terç oest. A la tarda pot afectar qualsevol punt del país, sobretot a punts del litoral i prelitoral. Serà d’intensitat entre feble i moderada.

De matinada encara podria nevar amb una cota de 400 metres a la zona del Massís dels Ports. La cota de neu tendirà a pujar i s’acabarà situant al voltant dels 1.600 metres.

L’ambient serà una mica més suau. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima pujarà lleugera o moderadament.

S’imposarà el vent de component est arreu durant el dia, tot i que fins a mig matí bufarà de component nord i oest al terç sud. Serà entre fluix i moderat, amb cops forts al litoral i prelitoral. Hi haurà temporal marítim.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia