Societat

LLERS (Alt Empordà)

16a Fira de la Cirera

Dolç preludi del bon temps

A Catalunya el bon temps fa brotar un bon grapat de festes que celebren l'arribada dels primers resultats de la collita dels cirerers, destinades a donar a conèixer els fruits de la temporada i especialment les virtuts de les varietats locals. Aquest cap de setmana és el torn de Llers, amb una fira que s'estructura al voltant d'una mostra amb parades de productes d'artesania i d'alimentació relacionades amb les diferents varietats de cireres que es cultiven a la comarca. La fira es complementa amb altres activitats culturals, entre les quals hi ha aquest any, com a novetat, una trobada ornitològica, que se sumarà a la 2a Marxa Popular, la 7a Trobada Intercomarcal de Col·leccionistes de Plaques de Cava, una trobada de puntaires, una de cotxes d'època o una audició de sardanes a càrrec de la cobla Els Rossinyolets. El dinar popular de germanor completarà el programa.

13 de juny. L'organització instal·larà una parada per a la venda de cireres del poble. Hi haurà servei de bar i entrepans. Se sortejarà un magnífic regal entre tots els números venuts durant la jornada. Preu del dinar: 12 €. Tel. 972 528 020.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.