Els veïns de Belltall lamenten que el govern no hi prevegi cap variant

L'associació de veïns de Belltall s'ha mostrat decebuda després que el govern català hagi licitat els estudis informatius per construir variants a quatre pobles de la Conca de Barberà que ara travessen les carreteres C-241d i C-14, i en canvi l'hagi tornat a deixar «aparcada uns quants anys més» al seu nucli. En una nota emesa ahir, l'entitat denuncia que el poble queda «discriminat» en ser l'últim de la comarca que no tindrà variant –amb l'agreujant que sí se n'ha previst a la C-14 mateix a pocs quilòmetres, a Solivella–, malgrat les repetides peticions de l'associació veïnal, del Consell Comarcal i fins i tot, diuen, del cap de Carreteres a Tarragona.

Els veïns recorden que la C-14 forma part de la xarxa bàsica catalana, i que «com a tal està establert que es facin variants en tots els pobles». Així, recorden que el trànsit hi augmentarà amb la previsió del polígon logístic entre Montblanc i l'Espluga de Francolí, i la construcció de l'autovia de l'A-27, entre Tarragona i la Conca. L'associació diu que seguirà usant els «camins civilitzats» per reivindicar-la, tot i que avisa que ja no li queden «gaires alternatives més».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.