Societat

El Prat posa en marxa el servei de cotxes elèctrics compartits

N’hi ha vuit en funcionament, però en els propers mesos se n’hi afegiran quatre més

L’Ajuntament del Prat ha posat en marxa avui un nou servei de vehicles elèctrics compartits destinats tant als treballadors municipals, en els seus desplaçaments per motius de feina, com a la ciutadania, per a usos particulars. Per ara, la flota compta amb vuit unitats, però el consistori ja ha anunciat que preveu ampliar-la fins a dotze en els pròxims mesos. En l’acte de presentació de la iniciativa, l’alcalde, Lluís Mijoler, i el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé Capdevila, han detallat que durant les dues properes setmanes, només la plantilla de l’ajuntament podrà fer-ne ús, però, un cop finalitzat el període de prova, el servei s’obrirà a tothom que viu o treballa al Prat.

Els vehicles estaran estacionats a la via pública, en quatre espais habilitats per l’ajuntament arreu del municipi i que compten amb un total de 18 punts de recàrrega: a plaça d’Espanya, a l’avinguda de Verge de Montserrat, davant de l’escola Galileo Galilei, a l’avinguda de Verge de Montserrat, davant de Cases d’en Puig, i al costat del Centre de Promoció Econòmica.

Pel que fa a les característiques dels vehicles, l’Ajuntament del Prat ha detallat que l’autonomia d’aquests és d’entre 250 i 320 quilòmetres, en funció del model.

Així mateix, el consistori ha explicat que els cotxes es podran reservar a través de l’aplicació de mòbil ’El Prat Carsharing’ i la tarifa del servei serà de 3,15 euros per hora o de 31,5 euros per dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia