Societat

L''operació tornada' provoca retencions sobretot a l'AP-7 i la C-16

Trànsit

L'operació tornada provoca retencions aquest diumenge a les set de la tarda sobretot a l'AP-7 i a la C-16. L'autopista va molt carregada i els cotxes s'aturen a l'alçada de Vilafranca del Penedès i també a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), entre els quilòmetres 181 i 195, en sentit Barcelona. També hi ha circulació intensa a la mateixa autopista AP-7 a l'alçada del peatge de Martorell (Baix Llobregat) i a Llinars del Vallès (Vallès Oriental), també en direcció a la capital catalana. La C-16 també té complicacions a Berga on se circula amb retencions entre els quilòmetres 99 i 110.

Altres punts de la xarxa viària també presenten problemes de trànsit com és la C-31 a Calonge amb circulació intensa. També va força carregada la carretera C-17 a l'alçada d'Orís. D'altra banda, la C-58 està tallada en els dos sentits de la marxa per un accident a Vacarisses i la C-14 també està tallada a causa d'una manifestació que porta a terme en aquesta carretera Unió de Pagesos.Segons apunta el Servei Català de Trànsit, a un quart de set de la tarda ja han tornat 109.000 vehicles a l'àrea metropolitana de Barcelona dels 545.000 que estaven previstos de fer-ho en aquesta operació tornada de Setmana Santa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.