Societat

La AP-7 i les vies cap Andorra i la platja registren els principals problemes de trànsit en el segon dia de l'operació sortida

L'autopista AP-7 ha registrat a partir de les 11h d'aquest divendres retencions de 9 quilòmetres a Sant Celoni, en sentit nord, i de fins a 5 quilòmetres al peatge de Martorell, en sentit sud, en la segona fase de l'operació sortida, que va començar aquest dijous a les 15h.

A més, s'han acumulat sis quilòmetres de retencions al peatge de La Roca del Vallès, en sentit Girona; dos quilòmetres de cues a Borrassà, cap a Figueres, i dos més a Sant Gregori, en sentit França.

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), a les carreteres N-145 a  Les Valls de Valira s'han registrat 9 km de retencions, en direcció Andorra; 4 quilòmetres a la C-31 a Castell-Platja d'Aro, en sentit Palamós, i 2 quilòmetres a la C-16 a Cercs, en direcció al Túnel del Cadí.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.