Societat

Ferran Adrià convertirà El Bulli en una fundació "privada" el 2014

Adrià ha dit que la fundació "ensenyarà a pensar" i treballarà al voltant de la "creativitat" i "el diàleg amb altres disciplines" com l'arquitectura

El cuiner Ferran Adrià ha anunciat que El Bulli es transformarà al 2014 en una fundació "privada" i "sense ànim de lucre".

La fundació "ensenyarà a pensar", ha dit, i treballarà al voltant de la "creativitat" i "el diàleg amb altres disciplines" com l'arquitectura.

Segons ha explicat Ferran Adrià durant la seva intervenció al Fòrum Gastronòmic que se celebra a Santiago, la fundació atorgarà anualment 25 beques de cuina i personal de sala després d'una "duríssima selecció" perquè professionals "de molt nivell" acudeixin a intercanviar i adquirir coneixements com a "viver de nous talents".

Entre les activitats que estudia la Fundació, Ferran Adrià ha considerat "claríssima" la seva orientació cap als congressos i el "traspàs de coneixement" que el restaurant El Bulli i el seu taller de creació ha conformat durant els seus més de 20 anys de treball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.