Societat

La sardana arriba als segells de Correus amb una nova emissió

El segell es presentarà el pròxim dia 16 en el marc del II Saló de Filatèlia de Barcelona

La Societat Estatal Correus i Telègrafs emetrà el pròxim dia 16 d'octubre un segell dedicat a la sardana, en una sèrie filatèlica titulada Balls i danses populars, segons ha anunciat una associació de grups sardanistes.

En representació del món sardanista, el segell reprodueix la imatge d'uns dansaires de la colla Violetes del Bosc, en una emissió que comptarà amb 335.000 exemplars.

El segell serà presentat el pròxim dia 16 en el marc del II Saló de Filatèlia de Barcelona, que tindrà lloc al Pla de la Catedral del 15 al 18 d'octubre.

També serà presentat el llibre que recull les emissions de segells dedicats als Balls i danses populars de tot l'Estat espanyol, amb un capítol dedicat a la sardana.

El programa d'actes d'aquesta fira es completarà amb la participació de la Cobla Sabadell, els dies 15 i 16, amenitzant els actes d'inauguració i de presentació del segell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.