Societat

Un tren s'atura 40 minuts a Sant Celoni perquè un grup d'usuaris es neguen a ensenyar el bitllet

Rodalies

Un tren de la línia Girona-Barcelona ha estat més de 40 minuts aturat a Sant Celoni perquè un grup d'usuaris s'ha negat a ensenyar el bitllet com a mesura de protesta per l'encariment de les tarifes, l'empitjorament del servei i l'increment del temps de viatge a causa de les obres del TGV. Una passatgera ha explicat que els passatgers del primer vagó s'han negat a ensenyar el bitllet i que el revisor ha aturat el tren i ha avisat els Mossos d'Esquadra per obligar els usuaris a fer-ho.

Segons l'usuària, per megafonia han informat la resta dels vagons que el tren s'havia aturat perquè estaven esperant "les forces de seguretat". Al voltant de tres quarts de vuit i sense cap explicació, el tren ha començat a circular i ha reprès la marxa cap a Barcelona amb tres quarts d'hora de retard.

Des de Renfe han assegurat que el bitllet es demana als usuaris perquè hi ha inclosa l'assegurança per al passatger i per tant "és obligatori portar-lo, per això", han dit. Ho han desvinculat de la pujada de tarifes "perquè fa un mes que es van apujar" i respecte a la modificació dels horaris per les obres del TGV han dit que "no es pot fer cap altra cosa" i que "s'hi han vist obligats".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.