Societat

Tot i que hi ha retards, la C-2 ha quedat restablerta després de tallar-se per un tren cremat a Gavà

Rodalies

La circulació de trens de Rodalies entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú ha quedat restablerta passades les 09.20 hores, encara que se circula amb retards de mitja hora, segons informa Renfe

L'avaria d'un tren de Renfe de mitja distància a prop de l'estació de Gavà (Baix Llobregat) ha obligat a interrompre la línia de Rodalies C-2 Sud, entre les poblacions de Barcelona i Vilanova i la Geltrú.

L'avaria s'ha produït a les vuit del matí entre les estacions de Gavà i el Prat de Llobregat, i fonts d'Adif han explicat que poc després de parar-se aquest comboi, ha començat a sortir fum i flames del primer cotxe del tren, que és autopropulsat, fet que ha obligat a interrompre la circulació en els dos sentits i a desallotjar els viatgers.

Les mateixes fonts han indicat que aquesta avaria ha afectat la línia C-2 nord, que circula de l'aeroport a Sant Celoni, i els trens de mitja distància de la línia Barcelona-Girona-Portbou, en què es registren retards de 30 minuts.

La circulació de trens a la línia C-2 sud ha quedat tallada entre Sants i Sant Vicenç dels Horts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.