Societat

la CRÒNICA

El món de la pesca rosinca i peixos per tocar

El peix i el marisc pertanyen als principals àpats que els turistes d'arreu del món esperen poder fer i gaudir en terres mediterrànies. Roses, amb una mitjana de 1.500 tones de peix anualment pescades, n'és un dels millors llocs. Per a tots els interessats en el món pesquer i per a tots aquells que volen saber d'on ve i com es tracta el peix abans d'arribar al plat, l'Ajuntament de Roses organitza els dimarts i els divendres a les cinc de la tarda una visita guiada al port pesquer, en cinc idiomes. Dimarts passat, la visita va comptar amb l'assistència d'una vintena de persones, un públic familiar i majoritàriament francès, molt interessat i amb gran curiositat per la quantitat de peix que arribava amb els vaixells dels pescadors. Molts feien preguntes, tocaven els peixos, els crancs i les llagostes i, molt emocionats, es feien fotografies. Després de rebre els pescadors, la visita continua amb la subhasta a la llotja de pescadors, una explicació de les tècniques de pesca i, finalment, una visita a les instal·lacions de venda i a la confraria de pescadors. Una experiència interessant per a tots aquells que es vulguin submergir, per una tarda, en el món de la pesca rosinca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró