Territori

Detecten un cas d'enterovirus a l'escola bressol Anna Frank de la Selva

L'Ajuntament crida a la calma i assegura que l'infant s'està recuperant a casa

Tranquil·litat als familiars i membres de l'escola bressol Anna Frank. Aquesta és la petició de l'Ajuntament de la Selva del Camp després de detectar un "possible" cas d'enterovirus a un alumne del centre escolar. El consistori indica que d'acord amb les directrius del Departamet d'Epidemiologia de la Regió Sanitària de Tarragona s'han dut a terme les accions necessàries per netejar l'entorn de la llar d'infants i evitar que hi hagi algun altre contagi.

"A partir de l'aparició dels primers casos d'enterovirus a la demarcació, els responsables d'Educació i Sanitat del consistori han dut a terme un seguiment de prevenció i control de les dues llars d'infants municipals, tot reforçant el servei de neteja dels dos centres amb els productes apropiats i els recursos necessaris per tal de garantir una correcta higiene i evitar contagis", indica l'Ajuntament.

Arran del possible cas d'enterovirus conegut aquest cap de setmana a l'escola bressol Anna Frank, la regidora d'Ensenyament ha enviat un comunicat a totes les famílies que duen infants als centres informant de la simptomatologia d'aquest virus i les recomanacions que cal seguir i que estan basades en el protocol del Departament de Salut. Actualment, l'infant afectat s'està recuperant a casa, un cop se li ha donat l'alta mèdica.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia