Societat

Nova protesta dels funcionaris de presons contra les retallades

Centenars de treballadors han bloquejat a primera hora del matí els accessos al centres penitenciaris de Quatre Camins, Can Brians i Lledoners

Els manifestants han protestat contra la situació dels interins i la reducció d'un 15% del sou

Els funcionaris de presons han tornat a bloquejar aquest dilluns els accessos a cinc centres penitenciaris catalans en protesta per la situació dels interins i la reducció d'un 15% del sou, segons informa Christian Pérez, president del sindicat CSIF.

El bloqueig als centres de Lledoners i Sant Joan de Vilatorrada s'ha aixecat al cap d'una estona d'haver-se iniciat, però en el cas de Brians I i Brians II, a Sant Esteve Sesrovires, s'ha allargat fins a dos quarts de nou del matí. La protesta més llarga ha tingut lloc a Quatre Camins, a la Roca del Vallès, on uns 200 funcionaris han protestat des de les sis de la matinada i ha durat unes tres hores. Els sindicats no descarten que es repeteixin les mobilitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.