Administracions

Pressupost de 14,4 milions d’euros a Cassà

Els comptes creixen respecte al 2020 amb una partida d’inversions de dos milions

L’Ajuntament de Cassà de la Selva va aprovar aquesta setmana amb els vots de l’equip de govern, de Junts i el PSC, el pressupost per a l’any vinent, que puja a 14,4 milions d’euros, quatre milions més que el del 2020 . A partir del 2021, el pressupost del consistori incorpora la partida de la residència geriàtrica, que ara gestiona Sumar, fet que ha fet pujar els números uns dos milions. Segons l’alcalde, Robert Mundet, hi ha un paquet d’inversions molt important de dos milions per tirar endavant projectes “ambiciosos” i que “poden donar vitalitat i desenvolupament econòmic” al municipi. D’aquests projectes, Mundet destaca el condicionament de la riera del Castell al seu pas pel polígon industrial. “És una infraestructura necessària”, assenyala. També s’hi inclou la remodelació dels carrers de la Bisbal i la Indústria i la concentració de serveis d’atenció a les persones a Can Trinxeria. Una altra obra prevista per a l’any vinent és l’execució de l’obra de les Vives Verdes. El pressupost també dona cobertura a la falta de personal en algunes àrees de l’ajuntament.

ERC va votar en contra del pressupost perquè no es va poder consensuar amb l’equip de govern una sèrie de sis punts de mínims que concretaven recursos per a ajudes socials, la reactivació de l’activitat econòmica i de comerç local, el suport a l’habitatge social i la rebaixa del preu de la llar d’infants. El regidor Pau Presas va alertar també del trencament del rigor pressupostari amb el finançament a través d’un préstec de partides com la despesa corrent. “Hem perdut la capacitat d’inversió“, va destacar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona