Administracions

Sant Julià anirà al Parlament a defensar que Medinyà se separi

A Medinyà, les velles ànsies independentistes per segregar-se de Sant Julià de Ramis continuen. L'Ajuntament de Sant Julià hi està a favor de manera unànime i ha encarregat un estudi als professors de la UdG Josep Anguera i Jordi Comas, que hauria d'avalar la viabilitat econòmica de la segregació de Medinyà. “Sabem que totes les condicions ens van en contra, però pensem que la independència és viable”, diu l'alcalde de Sant Julià, Narcís Casassa (PSC). Un cop tingui l'estudi, Sant Julià anirà al Parlament a defensar la seva posició.

A Torroella de Montgrí hi ha un grup que fins al 2011 aspirava a la independència de l'Estartit. Aquell any, però, després de considerar que la independència de l'Estartit era “inviable”, es van refundar en l'EST (l'Estartit Som Tots), que ara comparteix govern amb el grup municipal de CiU i que aspira a millorar la descentralització local en benefici del seu nucli. A Calonge existeix el Sant Antoni Independent (SAI), que té només un regidor.

Sant Julià de Llor

Finalment, el 22 de febrer passat, Sant Julià de Llor i Bonmatí van celebrar, com avui Salt i Sarrià de Ter, el trentè aniversari de la seva independència, en aquest cas d'Amer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona