Medi ambient

Vilallonga presenta hui l'estratègia mediambiental municipal

“Vilallonga, Vilaverda” és l'eslògan triat per posar en valor el patrimoni natural del municipi i les accions en matèria de medi ambient

L'Ajuntament de Vilallonga presenta hui dimecres, dia 27 de març, la seua estratègia mediambiental municipal. L'acte, de caràcter obert i al que es convida a tot el públic en general tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 20 hores.

Amb l'estratègia mediambiental l'Ajuntament pretén visualitzar un conjunt d'accions i iniciatives en matèria de medi ambient i, sobretot, posar en valor el patrimoni natural del municipi, un dels de major bellesa i diversitat de tota la comarca.

L'eslògan “Vilallonga # Vilaverda” i el web específic, integrat en el web municipal, seran els canals que instrumentaran les iniciatives concretes que en matèria de medi ambient i desenvolupament sostenible estan posant-se en marxa.

L'acte de presentació de l'estratègia mediambiental s'ha volgut fer coincidir amb les celebracions de Setmana Santa i les vacances de Pasqua ja que és un del moments de l'any en què el poble, i particularment el “Recolduc” té un major nombre de visitants. En este sentit, s'han dissenyat uns fullets amb les rutes més habituals a Vilallonga que estaran disponibles com a recursos en línia als que l'internauta podrà accedir i descarregar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.