S'inicia a Calp una campanya contra les deposicions dels gossos al carrer

A Calp arranca la setmana pròxima, una nova campanya adreçada a la sensibilització dels propietaris de mascotes, sobre la responsabilitat que suposa preservar nets els espais públics pels quals transiten els seus animals.

Es tracta, fonamentalment, d'una crida a la consciència ciutadana, però la campanya també esdevé un clar advertiment sobre l'existència de normatives municipals i l'obligació de respectar-les en cas de no voler estar sancionat amb una multa de fins a 300 euros.

Aquesta campanya, organitzada per la regidoria de Neteja viària que coordina Antoni Romera, s'iniciarà amb la distribució de fullets i cartells arreu del municipi i les urbanitzacions existents al terme. També s'emetran anuncis publicitaris per la televisió local, falques radiofòniques i s'inserira publicitat als mitjans de premsa escrita que tenen incidència sobre la localitat, amb la clara intenció de fer arribar el missatge a fi d'aconseguir la pràctica de conductes responsables i respectuoses per a tothom.

De fet, la cartelleria i els fullets que s'hi repartiran, inclouen la legenda en anglés, alemany i francés, amés de castellà i valencià, amb l'objectiu que els residents i els visitants coneguen l'obligatorietat de mantenir netes d'excrements animals, les voreres i els passejos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.