L'autovia de Vic arribarà a Ripoll abans del previst

Dintre d'un any, unirà les dues viles

Joaquim Nadal va avançar, doncs, que dintre d'un any les obres de construcció del desdoblament de la carretera C-17 que uneix Vic amb Ripoll estaran enllestides, i per tant que les dues capitals comarcals estaran enllaçades per una autovia. Ho estaran amb tres mesos d'antelació respecte del calendari que s'havia previst fins ara, gràcies a l'avançament dels treballs fins a Sora (Osona). Ara, obriran fins aquest municipi osonenc i fan obres en l'últim tram, el que va de Sora a Ripoll, on ja hi ha fetes les embocadures dels túnels i les obres hi són evidents.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, a més, va avançar que ha licitat els treballs per concretar l'últim tram d'aquesta via, és a dir, la connexió de Ripoll.

A més, Joaquim Nadal va posar data a l'anunci de la convocatòria del concurs públic per a la redacció de l'estudi informatiu de la variant est de Ripoll, per sota Sant Bartomeu, que dies enrere havia fet el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal. Es publicarà, segons ell, al Diari Oficial de la Generalitat del 22 d'aquest mes de febrer. «Anem completant la millora de les carreteres entre Vic, Ripoll, Camprodon i Olot», va sentenciar.

Les travesseres, noves

Joaquim Nadal i l'alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà, van signar ahir el conveni que preveu la millora integral de totes les travesseres urbanes de la vila amb una inversió de 84 milions d'euros. La més important és la carretera de Sant Joan, on es preveu la renovació de l'asfalt, de l'enllumenat i de les voreres entre l'escola Vedruna i el giratori de Matrix. També es milloraran les carreteres de Ribes i de Barcelona. Nadal hi va afegir que per completar la millora de l'anella de travesseres el seu departament ha previst la inversió de 700.000 euros més en la millora de la capa asfàltica de la C-26, a la zona del pavelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona