Infraestructures i serveis

Il·luminaran la zona de la Pineda de Sant Gregori

És la proposta més votada en el pressupost participatiu

També faran una àrea de jocs al Ginestar

L’enllumenat a la zona de la Pineda de Sant Gregori ha estat el projecte més votat en el pressupost participatiu del municipi, amb 159 vots d’un total de 503. L’alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, va assenyalar que, a banda d’aquest projecte, escollit en primera opció i amb un cost de 13.835 euros, la comissió de participació ciutadana també va decidir acceptar la quarta proposta més votada (amb 55 vots) ja que encaixava dins el pressupost total, que és de 20.000 euros. Es tracta d’instal·lar una àrea de jocs infantils al Ginestar (6.000 euros). L’alcalde va destacar també la bona participació de la iniciativa, ja que s’ha incrementat respecte a l’any anterior.

La segona proposta més votada, amb 71 vots, va ser la senyalització amb un nou pas de vianants a l’avinguda Girona del municipi, amb un cost d’11.300 euros. En tercer lloc, els veïns del municipi van votar instal·lar una grada al camp de futbol 7 (65 vots), amb un cost de 19.640 euros.

Altres propostes que van votar els veïns de Sant Gregori i que han quedat fora són, per una banda, l’enllumenat al carrer de la Bruguera (53 vots), pressupostat amb 20.000 euros; en segon lloc, instal·lar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics (53 vots), que té un cost de 19.360 euros, i la senyalització dels masos i masies del municipi (47 vots), que està pressupostada amb 20.000 euros.

LA XIFRA

20.000
euros
és l’import que el municipi de Sant Gregori destina al pressupost participatiu.

Propostes recurrents

L’any passat el consistori de Sant Gregori va arranjar la plaça Catalunya amb una nova zona infantil i arbrat com a proposta guanyadora del pressupost participatiu de l’edició 2017/2018, en què es van posar a votació dels veïns projectes que s’han repetit enguany. Per exemple, el nou pas de vianants regulat per semàfor a l’avinguda de Girona va obtenir 71 vots, els mateixos que en la convocatòria d’enguany. També es va valorar i votar la senyalització dels masos i masies del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona