Serveis

Desatenció del servei d'autobusos als alumnes d'ESO de Vinaròs

Iniciativa Compromís critica l'actitud de l'ajuntament i la Conselleria

El portaveu d'Iniciativa -Compromís a Vinaròs, Santiago Romero, ha criticat la desatenció i falta de responsabilitat tant de l'equip de govern municipal, com de la Conselleria d'Educació, en el servei d'autobús als alumnes d'ESO del José Vilaplana i el Leopoldo Querol, que ha estat incapaç de donar resposta abans de començar el curs escolar al servei d'autobús fins als centres educatius.

Segons ha exposat Romero, “la Conselleria d'Educació sols oferta dos autobusos, un per cada centre, sols per als vora 80 alumnes que viuen a més de 3 km en línia recta del centre. Per a la resta d'alumnes, fins ahir l'ajuntament proposava sols mantenir els tres autobusos que posava fins ara, però amb més limitacions”.

Fins la setmana passada els centres no han sabut com havia quedat el tema, ja que l'ajuntament no havia convocat ni en estiu ni en la primera setmana de setembre als centres per tal de que foren conscients de la nova realitat , ja que si bé tot el món era conscient dels retalls del Consell, es desconeixia si l'ajuntament assumiria aquesta diferència o no. I la primera setmana de curs ha estat un caos perquè l'ajuntament no havia fet la seua faena.

El portaveu ecosocialista ha exposat que els alumnes d'ESO entre els dos centres són quasi el miler. La capacitat per autobús és d'unes 55 places. Només s'ha autoritzat un viatge per autobús, per la qual cosa són un 165 alumnes els que podrien tenir accés al transport (a banda dels de més de 3 km).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona