EU sol·licita una comissió d'investigació urbanística sobre Polop

El diputat autonòmic d'EUPV, Lluís Torró, demanarà a la Comissió de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de les Corts Valencianes que sol·licite la documentació urbanística a l'Ajuntament de Polop amb l'objectiu d'obrir una comissió d'investigació, “perquè els fets ocorreguts a Polop són molt greus i qualsevol sospita que sobrevole la política urbanística del municipi ha d'investigar-se. Si no ho fa el mateix Ajuntament, el Consell ha d'iniciar-la», ha puntualitzat Torró.

Esquerra Unida considera que el Consell té l'obligació d'exigir a les administracions municipals que complisquen amb la legalitat urbanística. «Si existeix qualsevol sospita que no està fent-se així i si, a més, es donen uns fets tan greus i luctuosos com un assassinat d'un alcalde i la detenció d'una altre per la seua implicació en la mort, hi ha motius més que de sobres per a reclamar aquesta comissió d'investigació», ha assegurat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.