Societat

"A la televisió m'agrada veure els esports"

Avis centenaris (IV)

L'Ángeles Villa va néixer a Múrcia fa 100 anys. Es va quedar orfe de mare als 6 anys i de pare als 12. Tot i que van anar a viure amb els seus tiets, de seguida es va posar a treballar a la fàbrica i a ajudar a casa ja que havia de cuidar els seus cinc germans, dels quals ja no n'hi queda cap en vida. Aviat va marxar a treballar a Barcelona, on tenia uns parents. Allà es va casar i va tenir dos fills. Ara mateix també gaudeix amb la companyia dels seus dos néts i la seva única besnéta, la Paula.

L'Ángeles es confessa una dona molt nerviosa i diu "que sempre s'ha hagut d'agunatar els nervis" perquè sinó no hagués pogut fer res a la vida. Encara avui és una dona molt activa: tot i els seus cent anys fa feines de la casa i ajuda amb el què pot al seu fill Carlos que viu amb ella. Es fa el llit, cuina i frega els plats si convé. A les tardes veu la televisió on li agrada mirar els esports i no pas les pel·lícules de "cops i trets".

La seva longevitat l'explica per la seva dedicació permanent i constant al treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.