Successos

seguretat

Una noia somnàmbula cau d'un quart pis a Roses i es fereix greument

Un altre cas de dona hospitalitzada després de la que va caure d'un primer pis a Riells i Viabrea quan intentava evitar que el seu xicot, que la deixava, saltés pel balcó

Dues dones estan hospitalitzades amb ferides greus per caigudes des de pisos a Roses i a Riells i Viabrea. Totes dues caigudes van passar el 21 de juny.

Un dels escenaris va ser el bloc d'apartaments Front de Mer, al carrer Punt de la Figuera, de la urbanització Santa Margarida. La víctima és una turista russa que, segons els veïns, ja feia dies que s'allotjava a l'apartament amb el seu xicot francès i que era coneguda a la zona perquè sovint anava a un bar proper a connectar-se al Wi-Fi. Cap a la una de la matinada del divendres 21, la noia es va precipitar daltabaix des del quart pis per la part posterior del darrere. La caiguda va ser amortida per les branques d'un arbre que arribava a l'alçada de la barana de l'eixida i, finalment, va impactar on hi ha el dipòsit del gas de l'edifici. La jove es va fer lesions greus i va ser trasllada a l'hospital Josep Trueta. Els Mossos van acudir a l'escenari dels fets i van interrogar possibles testimonis, començant per l'acompanyant de la jove russa, uns vint anys més gran que ella, de qui es va sospitar que hagués tingut alguna relació amb la caiguda. L'home, però, els va assegurar que la noia és somnàmbula, que havia sortit dormida de l'apartament i que en aquest estat havia caigut. És una versió a què els investigadors han donat credibilitat. La jove ha estat operada diversos cops i continua ingressada, però evoluciona favorablement, segons ha constatat un veí del bloc que l'ha visitat.

Per retenir l'home

L'escenari de la caiguda a Riells i Viabrea va ser una casa ocupada situada al número 151 del carrer Rafael, a la urbanització Junior Park. La dona va caure de cap des de la balconada mentre mantenia una discussió amb el seu company sentimental, en un moment en què a la casa també hi havia el seu fill. La dona es va fer ferides greus i inicialment va ser traslladada a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, però ara, segons van explicar companys de la casa ocupada, està ingressada a l'hospital de Sant Celoni. Els Mossos van obrir una investigació sobre les circumstàncies de la caiguda i, en principi, no han pres cap mesura penal contra el company de la noia, que manté que ella va caure de accidentalment. Segons la versió de l'home, que la dona va corroborar als Mossos quan la van visitar a l'hospital, l'incident el va motivar la intenció de l'home de deixar la seva companya i marxar de la casa. Ella, que no volia trencar la relació, li va tancar la portar per evitar que marxés i la deixés. L'home va optar per baixar pel balcó. Ella va anar darrere seu per impedir-li-ho i quan el va agafar per evitar que marxés, va caure de cap pel balcó.

LA DATA

21.06.13
Dues dones
van resultar ferides greument després de caure pel balcó a Roses i a Riells i Viabrea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.