Necrològiques

Sebastià Corominas Ribas

Exalcalde de Sant Julià de Ramis

Sebastià Corominas Ribas, que va ser alcalde de Sant Julià de Ramis entre el 1989 i el 2002, va morir ahir, dilluns, dia 28 de març del 2016, a l'edat de 62 anys.

Sebastià Corominas va accedir a l'alcaldia el 1989 perquè l'anterior alcalde, Eduard Fonsdeviela, va morir a mitjan mandat. Corominas, però, ja tenia experiència en les tasques municipals perquè, abans d'ocupar l'alcaldia, formava part de l'equip de govern. Va entrar a l'Ajuntament de regidor en el segon mandat democràtic, com a independent, darrere de cap sigla política. Un cop a l'Ajuntament va fer de regidor d'Urbanisme i posteriorment va ser nomenat primer tinent d'alcalde.

En les següents eleccions es va presentar com a independent a la llista de la coalició Convergència i Unió (CiU). Corominas va ser també conseller del Consell Comarcal del Gironès, organisme en el qual va ocupar el lloc de vocal de l'àrea de Planificació.

Arquitecte tècnic de professió, Sebastià Corominas havia gestionat la seva pròpia empresa de construcció. Al marge dels àmbits professional i polític, una de les seves grans debilitats era anar a buscar bolets.

Casat amb M. Pilar Tasis i pare de dos fills, Albert i Emma, la cerimònia religiosa de comiat se celebrarà avui, dimarts, dia 29, a 2/4 de 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Julià de Ramis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia