Necrològiques

Recordant la Maria Teresa Vidal Verdaguer

Amiga, infermera i veïna de la vall de Sant Daniel

Després de molt de temps de patiment, angoixes i lluita per la vida, el diumenge dia 1 de maig va dir adéu a la vida la Maria Teresa Vidal Verdaguer, coneguda amicalment també com la Maria Teresa de la clínica Muñoz, i és que ella, de la clínica Muñoz, n'era com una icona, formava part d'aquella casa i aquella família.

La Maria Teresa, quan més la vaig tractar va ser al principi dels problemes que tenia la mare amb les nafres a la cama, pels quals la portava el doctor Pere Muñoz, però jo també la coneixia perquè la seva germana, la Carme, que vivia a Sant Daniel amb ella, era amiga dels meus oncles i jo feia, ara diríem, de cangur de les nenes quan anaven a veure'ls. Jo tenia dotze anyets.

Era soltera, evidentment no va tenir fills, però va fer de mare dels crec que sis fills de la seva germana. A més, ha viscut el dolor d'una mare que veu la mort del seu fill, ja que ha perdut dos nebots, la Marta i fa poc en Pere, tots dos a la flor de la joventut, i ha estat cridada precisament el dia de la mare; bonic homenatge, Maria Teresa, perquè a la teva manera vas fer de mare dels teus nebots.

La Maria Teresa era molt coneguda i estimada pels gironins, i no cal dir a la vall de Sant Daniel, la seva vall, on va viure tota la vida. Avui en aquest entorn i aquest pulmó natural que tenim els gironins, al qual des de petits tots hem anat a passejar, tinc la seguretat que un munt d'amics es trobaran a les cinc de la tarda a l'església de Sant Daniel per dir adéu a la Maria Teresa i per estar al costat de la colla de nebots que donaran l'últim adéu a la seva tia estimada.

Maria Teresa, segur que ja t'estan esperant amb els braços oberts.

Descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia