Política

El PP prem l'accelerador per assolir el diputat

Enric Millo, candidat del PP per Girona, tanca la campanya a Blanes

Enric Millo, cap de llista del PP al Congrés per Girona, va escollir ahir Blanes per escenificar que “el vot al Partit Popular és el vot de l'esperança, de la recuperació econòmica i de la creació d'ocupació”. Segurament per això, en aquest acte de final de campanya Millo es va referir als que intenten fomentar la por cap a un govern fort del PP i va dir que “aquesta és l'única manera de generar la confiança que el país necessita per sortir de la crisi”. Una recta final que Millo va abordar amb unes enquestes que li atorguen un diputat, però amb l'aritmètica oberta d'assolir el segon si s'enfila al 20% del vot.

Enric Millo va tenir ahir el suport de l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que va afirmar que “Catalunya i Espanya estan vorejant l'abisme i l'únic vot responsable per sortir de la crisi és el vot al Partit Popular”. Així, Sánchez-Camacho va explicar que “les xifres d'atur, el tancament d'empreses i autònoms, les dificultats del crèdit, els interessos creixents del deute i les xifres de la prima de risc ens diuen que estem en una situació d'emergència”. Segons Sánchez-Camacho, “el proper diumenge ens juguem el futur econòmic de tota una generació i jo no em resigno a condemnar els nostres fills a formar part d'una generació perduda”.

La presidenta del PP va afirmar que “ningú vol seguir vivint en un país on cada dia la notícia és un nou rècord en la prima de risc o un nou rècord en la xifra d'aturats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.