Política

Canet d'Adri es constitueix com a territori català lliure

Els set regidors del consistori van donar suport a la moció sobiranista

El municipi de Canet d'Adri es va declarar dimarts al vespre territori català lliure en aprovar també la moció sobiranista que estan aprovant molts ajuntaments. Els tres grups municipals –CiU, Independents per Canet d'Adri-AM i Alarmat– van votar-hi a favor i la moció, doncs, es va aprovar per unanimitat amb els vots dels set regidors.

La moció recull el sentiment majoritari dels veïns del municipi a favor de la independència de Catalunya, que va quedar reflectit en la consulta popular que es va fer al municipi. Per això el consistori ha volgut fer el pas institucional de declarar-se territori català lliure, en espera que el Parlament de Catalunya, de manera sobirana, estableixi la legislació d'un futur estat català lliure, independent, democràtic i social. A més, carreguen contra els canvis que vol introduir l'Estat i que consideren que atemptarien contra el món local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.