Necrològiques

Norbert Ibero de Castro

Actor

L'actor català Norbert Ibero de Castro, que va treballar tant en el teatre com en la televisió i en algunes pel·lícules, va morir dimecres passat a Barcelona a l'edat de 54 anys.

Llicenciat en art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona, va desenvolupar una llarga carrera fonamentalment al teatre, però també a la televisió i el cinema, en què a més va ser actor de doblatge. Va treballar amb directors com ara Josep M. Flotats (El despertar de la primavera, Lorenzaccio, El misantrop, Cavalls de mar), Maurizio Scaparro (Cyrano de Bergerac), Sergi Belbel (El mercader de Venècia) i Tamzin Tawsed (Bones festes). Va participar en els tres muntatges teatrals dirigits fins ara pel també actor David Selvas, Who is P?, True West i La gavina, una adaptació del clàssic de Txèkhov portada a terme pel dramaturg britànic Martin Crimp. Del mateix Txèkhov, el novembre passat va ser un dels protagonistes de L'hort dels cirerers, sota la direcció de Julio Manrique.

En l'àmbit televisiu, l'actor va treballar a La granja, Nissaga de poder, Els cargols, Sagrada família, Blanc o negre i Ventdelplà, entre d'altres sèries.

Les exèquies se celebraran avui divendres, dia 15 d'abril del 2011, a les 12.05 hores, al tanatori de Sancho de Ávila de la ciutat de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.