Barça

Els culers omplen Canaletes de crits i eufòria per celebrar la Copa del Rei

Uns 2.000 aficionats, segons la Guàrdia Urbana, encerclen la font amb banderes i samarretes del FC Barcelona després de guanyar 3 a 0 a l'Athletic

Els aficionats criden a favor del Barça i també del tècnic, Pep Guardiola, que amb la Copa del Rei s'acomiada del seu equip

Els aficionats del Barça s'han congregat com és tradició al voltant de la font de Canaletes de la Rambla de Barcelona per celebrar la victòria del seu equip, que aquest divendres a la nit s'ha endut la Copa del Rei en un partit contra l'Athletic de Bilbao a l'estadi Vicente Calderón de Madrid. Els culers criden a favor del Barça i també del tècnic, Pep Guardiola, que amb la Copa del Rei tanca el seu cicle de quatre anys com a entrenador del FC Barcelona. Uns 2.000 aficionats, segons la Guàrdia Urbana, encerclen la font de Canaletes amb banderes i samarretes del Barça en senyal d'eufòria per la victòria al camp per 3 gols a 0.

Cridòria i eufòria a Canaletes. Tant bon punt l'àrbitre ha xiulat la final del partit al camp del Vicente Calderón, a Madrid, els culers de Barcelona han sortit per celebrar la victòria a la seu de les celebracions, la font de Canaletes de la capital catalana.

Per tant, uns 2.000 aficionats, segons la xifra oficial proporcionada per la Guàrdia Urbana, han omplert ja de matinada la zona alta de la Rambla, que s'ha omplert de crits i càntics a favor del Barça i de Pep Guardiola, i també del so de les botzines i els clàxons dels cotxes. Bojos d'alegria, els culers salten i canten en honor al seu equip, i fins i tot s'enfilen pels fanals del passeig i, és clar, també coronen la font de Canaletes.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han custodiat aquesta zona del centre de Barcelona i han tallat al trànsit la zona alta de la Rambla, la plaça de Catalunya i el carrer Pelai, els carrers d'accés a la Rambla per dalt.

La celebració de la copa que tanca l'era Guardiola ha estat molt més tranquil·la que les de la resta de trofeus de l'entrenador català. Els Mossos d'Esquadra han detingut només una persona, per desobediència, i n'han identificat dotze més. Unes xifres molt per sota de les registrades anys anteriors.

Les dues mil persones han encès alguna bengala, han llançat algun petard i han cridat càntics blaugrana ocupant les zones més properes a la font de Canaletes però sense interferir excessivament la vida nocturna de les Rambles

Un centenar d'aficionats del Barça celebra el títol a Madrid prop d'una Cibeles blindada per la policia

Un centenar d'aficionats del F.C. Barcelona -i també algun de l'Athletic de Bilbao- ha celebrat el títol de la Copa del Rei al voltant de la Plaça de la Cibeles, que estava absolutament blindada per una vintena de dotacions policials que han impedit que s'hi acostessin. El dispositiu policial ha fet que els seguidors blaugrana es concentressin a una de les cantonades del carrer Alcalá, a una cinquanta metres de la deessa. A dos quarts de dues de la matinada no s'havia registrat cap mena d'incident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.