Cinema

Piratas del Caribe: en mareas misteriosas

Tornen els bucaners

Després de l'èxit de les tres primeres entregues de la milionària saga Piratas del Caribe –inspirada en una cèlebre atracció dels parcs temàtics de Disney–, era difícil que l'astut productor Jerry Bruckheimer evités la temptació de prolongar les aventures del pirata Jack Sparrow. Així que –pocs dies després de la seva presentació internacional al Festival de Cannes– ja tenim aquí la quarta pel·lícula de la sèrie.

En aquesta ocasió, el realitzador Rob Marshall –més conegut per musicals com Chicago o Nine– substitueix Gore Verbinski, ocupat en la realització de Rango. També la galeria de personatges habituals té algunes novetats: ja no es compta amb Orlando Bloom i Keira Knightley, així que l'excèntric corsari de Johnny Depp acapara més protagonisme (tot i que també repeteix Geoffrey Rush en el paper del capità Barbossa). D'altra banda, Penélope Cruz –que ja havia coincidit amb Depp a Blow, i que va rodar estant embarassada– s'incorpora com a partenaire femenina. Curiosament, també apareixen en el repartiment Óscar Jaenada –que té en antena la sèrie Piratas– i Astrid Bergès-Frisbey, la noia de Bruc.

La Font de la Joventut, el mític Barbanegra i sirenes són alguns dels ingredients que apareixen en aquesta nova muntanya russa en la qual la trama és el que menys importa, i que –senyal dels temps que vivim– s'estrena en 3D.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Piratas del Caribe: En mareas misteriosas

«Piratas del Caribe: En mareas misteriosas»

Gènere: Aventures
Direcció: Rob Marshall.
Intèrprets: Johnny Deep, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a