Política

Rajoy creu que Mas farà “el ridícul” amb la seva campanya internacional

Considera que el president català ha perdut la batalla a l'estranger i reitera que la consulta no se celebrarà perquè és “il·legal”

Centra el seu discurs davant el Comitè Executiu Nacional del PP en la recuperació econòmica i evita parlar de la llei de l'avortament

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit aquest dimecres davant el Comitè Executiu Nacional del PP del “ridícul” en què pot caure el president de la Generalitat, Artur Mas, per la campanya internacional que ha iniciat per buscar suports a la seva aposta sobiranista.

Rajoy ha fet aquesta reflexió davant la direcció del PP, segons han explicat alguns assistents, en què ha reiterat que la consulta que Mas ha convocat per al 9 de novembre no se celebrarà per ser il·legal.

Segons Rajoy, Mas perdrà la batalla internacional en favor de la consulta, i ha centrat la seva intervenció inicial en la situació econòmica d'Espanya i a l'inici de la recuperació. De fet, ha demanat als dirigents populars que dediquin els seus esforços a aquesta última qüestió.

Rajoy no ha fet cap referència al debat sobre la llei de l'avortament, cosa que sí han apuntat altres dirigents com el president d'Extremadura, José Antonio Monago, i la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que s'ha referit també a la consulta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia