Economia

La cadena El Petit Obrador entra en el mercat de les pizzes per fer a casa

Es podran trobar a les carnisseries, xarcuteries i botigues especialitzades de les comarques gironines

En farà una quarantena de varietats

Les pizzes d'El Petit Obrador, la cadena de pizzeria trattoria d'alta gastronomia italiana, ara també es podran comprar a les carnisseries, xarcuteries i botigues especialitzades i coure-les a casa.

El Petit Obrador té a la demarcació dos establiments propis, un a Sant Gregori i un altre a Sarrià de Ter, i als seus establiments ofereix una carta amb 45 pizzes i una cinquantena de plats de pasta. A les botigues es podran trobar “pràcticament totes les pizzes que es poden menjar als dos restaurants del grup”, que van des de la tradicional Margarita o Napolitana fins a la Gorgonzola, Ses Illes, Sa Costa, Mare Nostrum o Tropicana Salada.

Es tracta de pizzes de 34 centímetres –per a una o dues persones– per fer al forn d'una casa particular. Estan envasades al buit, s'hi pot veure el logotip de la cadena i en cada pizza hi ha una explicació “amb tots els passos que cal seguir perquè la pizza acabi tenint el mateix gust que les que es consumeixen al restaurant”.

El plantejament que es fa el propietari de l'establiment, Joan Zamora, és el d'elaborar les pizzes sota “encàrrec” i que el client triï quines vol comprar. De moment es podran trobar als establiments gironins, però no descarta entrar a Barcelona. “Però no volem córrer. Anem pas a pas”, va assegurar el propietari.

Zamora reivindica l'alta gastronomia italiana. Tot el receptari que ofereix als restaurants és “collita pròpia”. “Abans d'obrir als familiars i amics els feia menjar pizza cada dia”, manté Zamora, que assegura que la seva idea sempre ha estat potenciar la cuina creativa i que cada estació de l'any intenta treure algun plat nou.

Zamora assegura que no descarta ampliar el negoci amb nous restaurants franquiciats que continuïn amb la “filosofia d'El Petit Obrador: la millor gastronomia italiana, elaborada amb productes naturals, fets a la vista del client”.

“A qui desitgi obrir una franquícia, se l'ajudarà i li donarem el suport de la marca, a més d'ensenyar-li com s'elaboren els nostres plats, però serà el franquiciat qui dirigirà el seu propi establiment”, assegura Zamora.

LA FRASE

Es podran comprar pràcticament totes les pizzes que se serveixen als nostres establiments
Joan Zamora
PROPIETARI

Dos establiments propis

L'establiment de Sant Gregori, el primer El Petit Obrador que va obrir Zamora, es va inaugurar a finals del 2010, “un local pensat per fer pizzes per emportar i per a una població de 2.000 habitants com és Sant Gregori”.

Dos anys més tard, “després de rebre un gran reconeixement per part dels nostres clients”, Zamora va decidir inaugurar un altre local, i aquesta vegada ho va fer a Sarrià de Ter. Era un nou model de negoci dins la marca ja que l'establiment està pensat com a restaurant amb taules i cadires perquè el client assaboreixi allà mateix els plats, però es complementa amb una petita botiga on es ven un ampli ventall de productes d'alta gastronomia italiana: pastes fresques, postres i vins. La botiga és també en línia a través del lloc web d'El Petit Obrador, amb un servei a tot l'Estat durant les 24 hores del dia. Actualment El Petit Obrador disposa de sis treballadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia