Cuit's de Cassà es trasllada a unes noves instal·lacions de 4.500 m²

Cuit's de Cassà de la Selva, especialitzada en xarcuteria i cuinats, s'ha traslladat a unes noves instal·lacions, de 4.500 m², que li permetran créixer i obrir nous mercats, entre els quals hi ha en projecte introduir-se al Japó i als països àrabs. Segons va explicar la directora comercial, Nini Armengol, la nova nau permetrà també iniciar altres línies de producció basades, sobretot, en els plats preparats, que tenen cada cop més demanda.

Fins ara l'empresa estava situada al centre del municipi i la nova seu s'ha construït al polígon industrial perquè necessitava disposar de més espai. Aquesta empresa, fundada el 1975 per Francesc Armengol i M. Carmen Ramos, elabora productes carnis d'alta qualitat i va concentrar inicialment els seus esforços en la línia de la xarcuteria, amb receptes de patés, aus farcides, productes de gall d'indi i especialitats d'ànec. El 1991 va introduir una línia de cuinats i plats preparats (els anomenats de cinquena gamma). Actualment ven els seus productes arreu de l'Estat espanyol i també als països de la UE i a Rússia. Els clients són del petit i gran comerç, l'hostaleria, la restauració i el servei d'àpats.

L'empresa està acreditada amb la certificació en qualitat segons les normes ISO 9001:2000 i la nova planta li permetrà acreditar-se amb les IFS i BRC per a l'expansió al mercat exterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.