Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Tarragona

A fondo

«A fondo»

2016. França. 91'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Nicolas Benamou.
Intèrprets: José Garcia, André Dussollier, Caroline Vigneaux, Charlotte Gabris, Vincent Desagnat.
Argument: Una família puja al seu nou monovolum per començar les vacances d'estiu. El Tom, pare i conductor, ajusta el control electrònic de velocitat. Després d'una discussió, la Julia demana al Tom que faci mitja volta, i és en aquest moment quan aquest s'adona que l'electrònica no respon i el cotxe no baixa dels 130 km/h, cosa que provoca una sèrie de successos tan còmics com trepidants.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Amar

«Amar»

2016. Espanya. 110'.
Gènere: Drama
Direcció: Esteban Crespo.
Intèrprets: María Pedraza, Pol Monen, Natalia Tena, Greta Fernández, Gustavo Salmerón.
Argument: Carlos, de 18 anys, està començant la carrera de dret. La seva xicota Laura, de 16 anys, va a l'institut. Malgrat la seva joventut, l'amor que senten els porta a experimentar sexualment més enllà d'allò socialment acceptat. A més, les seves famílies són un impediment per a la seva relació lliure.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Els Superherois

«Els Superherois»

2016. Estats Units-Corea del Sud. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Kyung Ho Lee, Wonjae Lee.
Argument: El Sam és mecànic en un modest parc d'atraccions, on passa el temps amb els seus amics, els robots Kit, Okra i Wilmer. Encara que fa molt de temps que vol demanar-li matrimoni a la seva xicota de tota la vida, l'estrella del telenotícies Sue, no aconsegueix reunir el valor suficient. Mentrestant, el supermalvat Oscar conspira amb el seu sequaç el robot Victor per destruir la ciutat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
John Wick. Pacto de sangre

«John Wick. Pacto de sangre»

2017. EUA. 122'.
Gènere: Acció
Direcció: Chad Stahelski.
Intèrprets: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan.
Argument: El llegendari sicari John Wick es veu forçat a abandonar el seu retir per un antic soci que pretén aconseguir el control d'una sinistra confraria internacional d'assassins. Obligat a ajudar per un jurament de sang, el John viatja a Roma, on s'enfronta a alguns dels assassins més letals del món.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La profesora

«La profesora»

2016. Eslovàquia. 102'.
Gènere: Drama
Direcció: Jan Hrébejk.
Intèrprets: Zuzana Mauréry, Zuzana Konecná, Csongor Kassai, Tamara Fischer, Peter Bebjak.
Argument: Des de la seva arribada a un col·legi dels suburbis de Bratislava, Maria Drazdechova, la nova professora, ha capgirat la vida dels alumnes i els seus pares. Les seves pràctiques corruptes i l'intent de suïcidi d'un dels nois de la seva classe porten la directora del col·legi a convocar una reunió urgent amb els pares. El futur de totes les famílies està en joc.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]