Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Tarragona

El bar

«El bar»

2017. Espanya. 100'.
Gènere: Thriller
Direcció: Álex de la Iglesia.
Intèrprets: Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi, Secun de la Rosa, Terele Pávez.
Argument: Nou del matí. Un grup de persones absolutament heterogeni esmorza en un cafè al centre de Madrid. Un d'ells té pressa. En sortir per la porta, rep un tret al cap. Ningú s'atreveix a socórrer-lo. Estan atrapats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La cura del bienestar

«La cura del bienestar»

2016. Estats Units-Alemanya. 146'.
Gènere: Suspens
Direcció: Gore Verbinski.
Intèrprets: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Susanne Wuest, Celia Imrie.
Argument: Un executiu jove i ambiciós és enviat a rescatar el president de la seva companyia d'un idíl·lic però misteriós centre de benestar perdut en un lloc remot dels Alps suïssos. Aviat comença a sospitar que els miraculosos tractaments del balneari no són el que semblen. Quan comença a desxifrar-ne els secrets més aterridors, el seu seny comença a ser qüestionat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La gran ola

«La gran ola»

2017. Espanya. 71'.
Gènere: Documental
Direcció: Fernando Arroyo.
Argument: Segons la comunitat científica, les costes de la península Ibèrica es troben en risc de patir un tsunami les conseqüències del qual per a la població serien devastadores. Malgrat l'alerta, ni els governs ni la societat portuguesa o espanyola semblen interessar-se per prendre mesures preventives davant de catàstrofes d'aquest tipus.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Redención

«Redención»

2015. EUA. 123'.
Gènere: Drama
Direcció: Antoine Fuqua.
Intèrprets: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Oona Laurence, Curtis Jackson.
Argument: Billy Hope, campió del món dels pesos semipesants de boxa, ho té tot: una carrera impressionant, una dona bella i enamorada, Maureen Hope, una filla adorable i un estil de vida amb tota mena de luxes. Però quan el seu mànager i amic de tota la vida l'abandona, el Hope s'enfonsa i cerca l'ajuda d'un inusual salvador en un gimnàs local en decadència: Tick Willis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Un hombre llamado Ove

«Un hombre llamado Ove»

2015. Suècia. 115'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Hannes Holm.
Intèrprets: Rolf Lassgard, Zozan Akgün, Tobias Almborg, Bahar Pars, Ida Engvoll.
Argument: L'Ove no és el típic veí amb el qual ve de gust creuar-se al barri. És un rondinaire, un pesat que insisteix fins a l'exageració a mantenir l'ordre i la disciplina, un quasi sexagenari solitari i ressentit a qui el destí ha arrabassat massa coses. No obstant això, en la vida de l'Ove alguna cosa està a punt de canviar. Una sèrie de circumstàncies fortuïtes van retornant-li a poc a poc la fe en el gènere humà.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]