El Llibre de l'Any, a la venda a partir de la setmana vinent

Es va presentar ahir a la nit i els subscriptors el poden adquirir a un preu reduït

El llibre, que es pot adquirir directament a la seu d'El Punt a Girona (a l'edifici La Farinera, al carrer Santa Eugènia, 42) o bé trucant al 902 22 10 10, s'hi resumeixen els fets més destacats de l'any 2008. La moció de censura de Cassà de la Selva i la de Calonge, la misteriosa desaparició d'un comensal d'El Bulli o els assassinats que queden per aclarir, a més d'un repàs a la situació econòmica, social i política durant els dotze mesos de l'any passat, són els protagonistes d'un llibre que permet recopilar els fets més transcendents del 2008 i que, com tota la col·lecció –que amb aquest llibre ja té 30 volums–, adquireix més valor a mesura que passen els anys.

«Els noms de la guerra» ja supera els dos mil

EL PUNT

Els noms de la guerra, el recull de testimonis i vivències de persones que van viure la Guerra Civil i que inclou la llista de morts a causa del conflicte a les comarques gironines, continua sent un èxit de vendes tres setmanes després que el llibre fos presentat oficialment i ja ha superat els dos mil exemplars venuts. El llibre ha estat editat per El Punt i Curbet Edicions i, a banda de la llista de víctimes del conflicte, inclou el testimoni de 146 persones que van fer arribar les seves vivències a El Punt, algunes de les quals ja es van avançar en una sèrie que sota el títol Jo vaig viure la guerra el diari va publicar durant els diumenges dels primers mesos de l'any. Els noms de la guerra es pot adquirir en llibreries i quioscos d'arreu de les comarques gironines al preu de 24 euros. El llibre també és a la venda a la seu central d'El Punt, a l'edifici La Farinera de Girona, on els subscriptors el poden comprar per un preu reduït, en aquest cas de 12 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.