Comunicació

Ràdio Vilablareix debat el mitjà radiofònic en temps de crisi

La taula rodona tanca les activitats que l'emissora ha organitzat en la quarta edició de la Setmana de la Ràdio

La ràdio en temps de desastres i d'emergències és el títol de la taula rodona que aquesta nit a Can Gruart, a partir de les nou, tancarà les activitats que Ràdio Vilablareix ha organitzat amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra dissabte, 13 de febrer. La tertúlia té la col·laboració dels Amics de la Unesco de Girona, i la seva presidenta, Dolors Reig, moderarà i presentarà l'acte.

Ràdio Vilablareix va començar dilluns la quarta edició de la Setmana de la Ràdio, una iniciativa que ha portat als micròfons de l'emissora personalitats d'àmbits diferents de la cultura catalana. Així, el coordinador de l'emissora, Dídac Romagós, ha conversat amb polítics, com ara el diputat Francesc Homs, i també professionals del mitjà, com ara l'actual cap d'informatius de Catalunya Ràdio, Francesc Cano. Del món de la comunicació, hi han intervingut també l'especialista en Fórmula 1 de TV3 Francesc Rosés i el director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo . En les entrevistes, Dídac Romagós ha demanat quin esdeveniment escoltat per la ràdio més els ha impactat.

Ràdio Vilablareix, que funciona des de fa sis anys, destaca perquè només programa música dels Països Catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia