Teatre

Alumnes de teatre de l'ERAM actuen a La Planeta i a El Canal

Els alumnes de primer i tercer del grau d'arts escèniques de l'escola universitària ERAM estrenen les seves respectives obres a la sala La Planeta de Girona i al centre d'arts escèniques El Canal de Salt. Dins el cicle Primerencs de La Planeta, s'estrenen dues obres dels alumnes de tercer del centre: avui i demà, Amb quin dret estàvem inquiets (21 h, 6 euros), de la companyia EnÒrbita, que exposa les complicacions que sorgeixen a l'hora de construir una identitat pròpia. Dijous i divendres, un altre grup d'alumnes hi presentarà Orbis-Fantastic women's dream (21h, 6 euros), que reflexiona sobre el món adult i femení. Les entrades estan a la venda a la plataforma Koobin de Girona Cultura .

Dilluns i dimarts vinent, El Canal serà l'escenari de l'obra Amb la ràbia al cos (19h), dirigida per Sílvia Escuder, actriu i professora de l'Eram, i interpretada pels alumnes de primer. L'obra és una adaptació de Look back in anger (1956), del dramaturg britànic John Osborne (1929-1994), i s'endinsa al Regne Unit dels anys cinquanta a través de quatre personatges joves. L'entrada és gratuïta i s'ha de reservar per la plataforma Eventbrite .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia