cultura

El Festival de Jazz de Peníscola obrirà amb Marcus Miller

El baixista i compositor nord-americà presentarà el seu nou projecte musical «Tutu revisited»

La setena edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola començarà amb l'actuació del baixista Marcus Miller que presentarà la revisió del disc Tutut que va gravar junt amb Miles Davis en els anys 80 i que va marcar una fita en la història del jazz i el mestratge d'aquest en el terreny electrònic.

Vint-i-cinc anys després, Miller s'ha unit amb el jove trompetista Christian Scott, per revitalitzar aquell projecte musical i mostrar la seua vigència. Els acompanyaran Alex Han (saxo), Federico González Pena (teclats) i Ronald Barner (bateria). Peníscola serà la primera ciutat de l'Estat on Miller presentarà Tutu revisited. La seua actuació tindrà lloc el 2 de juliol, en el Palau de Congressos.

El festival ha programat també altres concerts amb destacats noms de l'escena jazzística internacional, com són Herbie Hancock, Tom Harrell i Madeleine Peyroux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia