Cultura

Els treballadors de TVE - Sant Cugat demanen la dimissió de la directora del centre

Acusen Montserrat Abbad de menystenir la producció pròpia i de realitzar una despesa impròpia de la situació de contenció econòmica

La plantilla de treballadors de TVE a Sant Cugat del Vallès ha tornat a protagonitzar aquest dilluns un acte de protesta contra la directora del centre, Montserrat Abbad. Els professionals de Sant Cugat denuncien la gestió econòmica de la direcció i demanen una auditoria al consell d'administració de l'ens públic, a més de la dimissió d'Abbad.

Els treballadors de TVE de Sant Cugat mantenen el seu pols amb Montserrat Abbad. El comitè d'empresa denuncia que des de l’inici de la seva gestió, el febrer del 2007, "tant les condicions laborals i professionals dels treballadors, com la mateixa producció del centre, han disminuït de forma alarmant, en quantitat i qualitat". En aquest sentit, recorden la situació a què es va arribar l'estiu passat, amb la suspensió de l'Informatiu vespre i les condicions de la plantilla, que van motivar una aturada de la producció del centre el passat 14 d'agost.

A més, asseguren que en una situació de forta contenció econòmica a l’empresa, la direcció ha afavorit despeses milionàries en programes i contractacions que han estat un fracàs. "Mentre es redueixen els pressupostos per a la producció pròpia, la directora manté el seu cotxe oficial, un Mercedes amb xòfer, 24 hores al seu servei. Mentre es retallen les condicions laborals es contracta familiars i amics amb un sou similar al del president del govern espanyol", afirmen els representants del personal del centre de Sant Cugat.

Un grup de treballadors han palesat un cop més la seva protesta per l'actuació de la direcció del centre de producció de TVE a Sant Cugat amb una commemoració singular del 50 aniversari de TVE Catalunya als jardins del recinte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.